onsdag 23. februar 2011

Vill du gi ansiktet ditt et løft???


















Alt du trenger er en pinsett og litt tålmodighet.


SLIK GJØR DU: Plasser en penn som på bildet, og du finner ut hvor brynet ditt bør begynne og slutte, og hvor det høyeste punktet bør være.SLIK GJØR DU: Plasser en penn som på bildet, og du finner ut hvor brynet ditt bør begynne og slutte, og hvor det høyeste punktet bør være. © Kjersti Skar Staarvik Visste du at velformede og velfriserte bryn kan fjerne år fra ansiktet ditt? Napper du brynene riktig, kan det virkelig gi deg et løft, uansett alder!
Invester i en god pinsett, gjerne en med skrå tupp, da denne gjør det lettere å nappe de små øyenbrynshårene.
Begyn med å ta deg en deilig og varm dusj. På denne måten åpner porene seg, og det vil ikke gjøre riktig så vondt å nappe. Finn deg så et rom med god tilgang på dagslys. Det gjør det lettere å se hvor og hva du bør nappe! Sett deg ved et bord, slik at du kan hvile albuen din, og får en god arbeidsposisjon.
Napp alltid under brynet
Regel nummer én er å ikke nappe for mye. Å fjerne alt for deretter å tegne opp brynet med øyenbrynsblyant, er skikkelig no no. Har du lite hårvekst, følg likevel tipsene under, og tegn heller inn med blyant de stedene veksten er begrenset.
Fokuser på å fjerne overflødige og viltvoksende hår. Napp alltid i underkant av brynet, ikke over, da det får dem til å se flate ut. Ha som huskeregel at du skal understreke brynets naturlige form, ikke skape nye pg unaturlige former!
ALT I ETT: Clarins Eye Brow kit er fin både for nybegynnere og eksperter. Den inkluderer tre nyanser for make-up, for å forme og jevne ut øyenbryn, en voks til å fikse dem og en beige øyenskygge for å forbedre vakre øyne. En dobbel kost, øyenbrynspensel og mini-pinsett følger med settet (kr 435, Clarins/Esthetique).ALT I ETT: Clarins Eye Brow kit er fin både for nybegynnere og eksperter. Den inkluderer tre nyanser for make-up, for å forme og jevne ut øyenbryn, en voks til å fikse dem og en beige øyenskygge for å forbedre vakre øyne. En dobbel kost, øyenbrynspensel og mini-pinsett følger med settet (kr 435, Clarins/Esthetique). © Produsenten Brynet bør begynne parallellt med nesevingen. Hold en penn vertikalt opp fra nesen og opp mot brynet, så ser du ganske nøyaktig hva du kan nappe bort.
Brynets høyeste punkt finner du ved å vende pennen fra nesen gjennom iris og opp til brynet. Dette punktet er det mest harmonisk å gi brynet en bue.
Øyenbrynet bør slutte ved det punktet pennen peker når du vender den fra nesen og gjennom ytre øyekrok.


Skal se naturlig ut
Ønsker du å sminke brynene? Kjøp en god øyenbrynsblyant med tilhørende børste. Det er viktig å velge en farge som ligger så tett opp til din naturlige øyenbrynsfarge som mulig.
Tegn med små og lette streker, og dus godt ut til slutt. Bruk samme teknikk om du har ujevn eller lite hårvekst.LETT Å BRUKE: Cliniques øyenbrynsblyant Super Fine Liner skal gi presis påføring, og setter seg lett på huden. Den finnes i to farger, soft brown og deep brown (kr 125, Clinique).LETT Å BRUKE: Cliniques øyenbrynsblyant Super Fine Liner skal gi presis påføring, og setter seg lett på huden. Den finnes i to farger, soft brown og deep brown (kr 125, Clinique). © Produsenten Det viktigste er at resultatet ikke skal se kunstig ut.


Hvis hårene har vanskelig for å ligge på plass, kan du fikse dette med en øyenbrynsgele eller med litt vaselin eller hårgelé. Pass på så du velger et nøytralt/gjennomsiktig produkt.
Tapp produktet lett på med fingeren, og børst over til ønsket form. Husk at det er viktig å nappe i riktig retning for at øyenbrynshårene skal vokse riktig. Et godt tips er å nappe hårene på høyre øyenbryn mot høyre og omvendt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei du!

Det er veldig hyggelig at du leser og videreformidler stoff fra Happy-day.no, og fortsett gjerne med det. Men vi blir veldig glade om du kunne kreditere oss og linke til den opprinnelige artikkelen neste gang:-)

Hilsen Ida og Kjersti
TV2

http://www.tv2underholdning.no/happyday/skjonnhet/tips/vil-du-gi-ansiktet-et-loeft-3419394.html