Litt sladder

Derfor fikk vi silikonpupper

Kjendisdamene forteller hvorfor de tok plastisk operasjon.
Del med andre:
- Jeg digger damer med silikon. Jeg synes det er kjempefint, fortalte Aylar Lie til TV 2 i september 2004. Da var glamourmodellen nyoperert.

- Hadde komplekser
Men i 2005 oppsto det komplikasjoner med brystene, og Aylar måtte igjen under kniven.
Siden den gang har Aylar som flere andre modeller redusert størrelsen eller fjernet brystimplantatene.
Lene Alexandra Øien fjernet sine implantater i fjor sommer.

Aylar om silikonpuppene:


Men for fem år siden var nyopererte Aylar svært begeistret for sine store bryster.
- Jeg har hatt lyst på det siden jeg var 16 år, fortalte Aylar som bestille operasjonstime hos Colosseumklinikken bare dager etter et kjærestebrudd for fem år siden.
- Hvorfor? Fordi jeg synes det er kult. Jeg hadde komplekser. Og jeg mener at alle som har komplekser burde gjøre noe med det. Man får så mye bedre selvtillit. det var som om det var en veps som surret i hodet mitt hele tiden, og nå er den borte og det er deilig. Jeg angrer ikke et sekund, fortalte Aylar Lie for fem år siden til TV 2.

- En drøm å få større bryster
Også Lene Nystrøm har vært åpen om sitt inngrep.
- Jeg er nok veldig perfeksjonistisk med mitt utseende. Før jeg gjorde det med brystene, var jeg veldig fornøyd med kroppen min, det var ikke det som var spørsmålet. For min del, ville jeg bli mer feminin, fortalte hun til «God kveld Norge» i 2000.
For ærlige Lene var det en drøm som gikk i oppfyllelse når hun så seg selv i speilet etter operasjonen.
- For jeg har alltid hatt følelse at jeg var så guttete, jeg har gått guttete kledt, var vokst opp sammen med gutter. For alle jenter som har små bryster, så er det en drøm å få større bryster.- En liten oppløfting
Tidligere Diva-vokalist Monica Østengen valgte å gjøre brystene sine større i England.
- Jeg har hatt en liten oppløfting. Litt sånn blowup, avslørte Monica Østengen til «God kveld Norge». Hun gjorde det blant annet som en forberedelse til sin Playboy-fotografering i 1998.
- Føles det rart?
- Ikke i det hele tatt. Jeg gjorde det av personlige grunner og litt modellgrunner. Det er alright å kunne ha på seg ting uten å dra på seg bh-en. En av fem har det i London. Det er bare så vanlig, Jeg vet ikke hvordan det er i Norge for tiden, sa Monica den gang,
Østengens nye pupper kostet henne 3500 pund.
Verdens største pupper
En kvinnelig brasiliansk model som lever i Houston, USA, hadde ønsket om å ha de største puppene i verden.

Hun må nå gjennomgå en større operasjon og er i en kamp for å overleve...


Sheyla Hershey klarte i 2009 å nå sitt mål. Etter å ha fått implantert "M-cups" fikk hun verdens største pupper. Men like etterpå ble hun gravid, og hun skyndte seg raskt med å foreta en brystreduksjon.
Så, etter over 30 operasjoner, begynte hun å merke komplikasjonene... Hun fikk en alvorlig stafylokokker-infeksjon i begge brystene. Infeksjonen kan trenge inn i blodsirkulasjonen i hele kroppen og bli livstruende. Det var også fare for at hun kunne miste minst det ene brystet. Sheyla Hershey måtte ta tolv sprøyter med antibiotika hver eneste dag.
Kuren har reddet ett av brystene, men legen sier at de er veldig usikker på om man klarer å berge det andre brystet.
Dette betyr at hun ikke bare mister begge implantene/innleggene; hun står i fare for å miste et bryst. Og verre, hun kan dø.

kirurgene har nå foretatt et inngrepet og fjernet implantene.
Shayla fortalte at hun hadde store smerter og høy feber, og var tungpustet. Hun hadde ikke klart å komme seg opp av sengen.Monica Hansen anmeldte silikonlege i dag.
 
Monica Hansen har ikke drevet med tomme trusler. Her er beviset på at glamourmodellen nå går rettens vei i kampen mot det hun mener er ulovlig bruk av bilder av en lege som driver en klinikk for plastisk kirurgi.
HOT: Monica Hansen gjør det fortsatt godt i USA.HOT: Monica Hansen gjør det fortsatt godt i USA. © Stella pictures
I dag sendte hennes advokater inn søksmålet.

 
Misbrukte bilde
- Monica Hansen har anlagt sak mot Dr. Hochstein i et forsøk på å bruke navnet hennes og stil for å promotere et plastisk operasjons foretak, skriver Law office of Hall & Lim i søksmålet som «God kveld Norge» sitter på.
Til VG Nett har Dr. Hochstein hevdet å sitte på en e-post der Monica Hansen godtar at navnet hennes benyttes.

- Dr. Hochstein har brukt et kopibeskyttet bilde uten å kontakte de som eier bildet, skriver Hansens advokat i søksmålet.
Monica Hansen ser seg nødt til å gå rettens vei og saksøke plastisk kirurg Dr. Leonard M. Hochstein. SØKSMÅLET: Her er søksmålet modellen Monica Hansen retter mot silikonlegen. SØKSMÅLET: Her er søksmålet modellen Monica Hansen retter mot silikonlegen.

Utelukker ikke silikon
Monica Hansen er Norges glamour-veteran og har stor suksess som lettkledd modell i USA, og store deler av verden.
Men det er ikke kirurgens håndverk som er sakens kjerne, Monica saksøker han fordi han har brukt bilder av henne på sin nettside for å promotere sine tjenester - uten modellens tillatelse.
Da Monica snakket med «God Kveld Norge» i desember 2008 kunne hun avsløre derimot at hun ikke var fremmed for plastiske operasjoner.
- Hvis dette er jobben din og det kan gjør deg bedre, hvorfor ikke. Jeg ser ikke noe galt i det.
- Jeg har ikke gjort det selv så mye ennå, men kanskje jeg kommer til å gjøre det selv i fremtiden ja, sier hun.
Monica Hansen ønsker ikke kommentere anmeldelsen

 

1 kommentar:

go100k sa...

Kirurger kan omforme utseendet på kroppsdeler gjennom kosmetisk plastisk kirurgi . Noen av de vanligste kroppsdeler folk ønsker å forbedre gjennom kirurgi inkludere

Brystene: Øk eller redusere størrelsen på brystene eller omskape sagging brystene
Ører: Reduser størrelsen på store ører eller sett utstående ører tilbake nærmere hodet
Øyne: Riktig hengende øvre øyelokk eller fjerne puffy poser under øynene
Face: Fjern ansikts rynker, bretter eller akne arr
Hår: Fyll ut balding områder med ens eget hår
Nese: Endre formen på nesen
Tummy: Flat mage
plastisk kirurgi bergen